18.12.2013 - Předání sbírky v Dětském domově v Trnové

Nachýlil se den, kdy jsme byli domluveni, že předáme zbylou sbírku plyšáků do Dětského  domova v Trnové a Dětského diagnostického ústavu v Plzni. V ranních hodinách 18.12.2013 jsme ve složení Renáta Kozová, Petr Malý a doprovod mládeže Lucie Malé, Pavlíka Preye a Magdaleny Iblové odjeli směrem k první zastávce k Dětskému domovu v Trnové.

Zde nás vřele přivítala paní ředitelka Mgr.Helena Tichá. Té jsme objasnili, jak sbírka vznikla, co nás k tomu vedlo zapojit se a že jsme rádi, že můžeme rozveselit nějaké děti v jejich domově. Personál domova nám ukázal veškeré prostory, kde děti žijí. Ať už ložnice, herny, kuchyňku, koupelnu nebo jídelnu. Těm nejmenším dětem předškolního věku jsme předali dárky, které jsme dovezli. V dětském domově se nám líbilo a moc děkujeme za vřelé přijetí.Velmi si vážíme profesionální práce, kterou personál odvádí.

V dětském domově  je zřízeno i centrum Delfínek.  Je to zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Do tohoto zařízení je možné svěřit děti nejen na základě rozhodnutí soudu, ale také v případě řešení problematické situace v rodině na základě písemné žádosti rodičů (nebo zákonných zástupců dítěte), tzn. na základě dohody rodičů se zařízením. Lze tedy pomoci rychle, podle potřeby, v jakoukoliv denní i noční hodinu.

Více o Delfínku naleznete na stránkách Dětského domova v Trnové  -  ZDE

Návštěvu jsme více jak po dvou hodinách ukončili a zamířili směr Plzeň. K tomuto naleznete více v dalším článku.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« zpět

Evidence pálení

Po kliknutí na odkaz budete přesměrováni na stránky paleni.izscr.cz, kde můžete jednoduše v mapě vybrat přesné místo Vámi nahlašovaného pálení. Informace o Vámi zadaném pálení budou automaticky přenášeny na operační středisko HZS Plzeňského kraje.

V případě, že nemáte možnost zadat pálení tímto způsobem, můžete jako náhradní způsob volat telefonní číslo 950 310 130.

hasicikralovice.cz

Kontaktujte nás

Žatecká 503, 331 41 Kralovice

hasicikralovice@hasicikralovice.cz

Sdílejte s námi

        instagram